Huis

Mijn nieuwe tuin dankzij deze hovenier in Tilburg!

Eindelijk hebben wij een geschikte hovenier Tilburg gevonden! Dit nadat wij het ook op deze manier hadden gezocht op het internet.

logoKleur-vdven

Vanaf het moment dat wij zijn verhuisd van onze appartement naar een hoekhuis, zien wij niks anders dan verbouwen. Rotzooi in onze gehele woning en dan heb ik het nog niet gehad over de hoeveelheid stof wat het met zich meebrengt. Op zich is het niet erg aangezien wij hiermee uiteindelijk ons eigen paleis krijgen. Echter wilde ik maar al te graag een plek hebben waar ik in de tussentijd tot rust kan komen. In de woonkamer gaat dit niet lukken en de tuin is op dit moment een oerwoud.

100_0092.jpg-nggid0232-ngg0dyn-300x200x100-00f0w010c011r110f110r010t010

Andere oplossing gezocht

Aangezien ik aardig veel in mijn hoofd had en het liefst even tot rust wilde komen ben ik op het internet gaan neuzen. Niet zozeer naar iets, meer het feit dat je dan even nergens aan hoeft te denken. Althans, dat dacht ik! Ik ben namelijk terecht gekomen op de website van een hovenier hier in Tilburg. Diverse recensies gelezen welke onwijs positief waren. Zal ik dit bedrijf dan bellen om te vragen of dat zij voor ons ook een offerte op kunnen maken? Het zou immers geweldig zijn als zij onze tuin opknappen en wij in de tussentijd de woning af hebben. Vanmiddag komen zij bij ons langs om een offerte op te maken en ik moet eerlijk zeggen dat zij per direct bij ons kunnen beginnen!