internet

Bedrukte tape van Bedruktetapefabriek.nl voor ondernemers

Ondernemers zijn voortdurend op zoek naar mogelijkheden om de band met consumenten te verbeteren. Bedrukte tape van Bedruktetapefabriek.nl kan je hierbij helpen! Zo is het met deze tape mogelijk om je verpakkingen een persoonlijk tintje te geven. Laat de rollen tape bijvoorbeeld bedrukken met een originele, of leuke boodschap. Denk aan een boodschap als “Zien we je nog eens?”, “Met welk cadeau verras jij jezelf?”, enzovoorts. Op deze manier opent je klant het pakket met een glimlach. Dit vergroot de kans dat een consument nog eens bij je terugkeert.

Daarbij is de kans groot dat het gebruik van zelfontworpen bedrukte tape je naamsbekendheid vergroot. Zo zal iemand die je persoonlijke boodschap leest, dit al snel met anderen delen. Welk ander bedrijf verrast zijn klanten immers met zo’n persoonlijk tintje? Daarbij zou je er ook voor kunnen kiezen om de rollen tape van je logo te laten voorzien.

Uitgebreide service van Bedruktetapefabriek.nl

De mogelijkheden die Bedruktetapefabriek.nl je biedt zijn eindeloos. Zo heb je de keuze uit verschillende materialen en verschillende basiskleuren. Kies bijvoorbeeld voor een witte, havannakleurige of transparante basis. Over deze basis kan vervolgens je eigen opdruk worden aangebracht. Voordat de opdruk daadwerkelijk op de tape gedrukt wordt, ontvang je een persoonlijke werktekening. Deze werktekening geeft je een goed beeld van het definitieve ontwerp van de rollen tape. Een andere reden om je bedrukte tape bij Bedruktetapefabriek.nl te bestellen, is het feit dat je voor de verzending van je tape geen verzendkosten betaalt. Zelfs niet als je slechts enkele rollen bestelt!