internet

Magento 2 SAP Business One voor een mooie website

111Een eigen website maken in stijl doe je door gebruik te maken van het nieuwe programma Magento 2 SAP Business One. Velen van jullie zullen zich vast en zeker afvragen hoe dit programma nou te werk gaat. Maak je geen zorgen hier ben ik voor om het even wat toe te lichten. Dit programma staat in principe op een website. Je gaat naar de website toe en je betaald voor een account. Als je een account hebt dan kan je inloggen en krijg je de keuze een domein naam uit te kiezen. Dit wordt ook wel de naam van de website genoemd achter www. Als deze niet bezet is dan kan je deze domein naam kopen. Als je deze hebt gekocht gaat het echte werk beginnen.11

Inloggen achter de schermen.

Als je dus een domein naam hebt dan kan je hier op inloggen. Na het inloggen krijg je een keuze menu waar je allerlei dingen op kan aanpassen. Denk hierbij aan kleuren, thema’s, sub pagina’s en dergelijk. Zo kan je beetje bij beetje dus in principe je website op bouwen tot een mooie professionele website. Als je dus een webwinkel wilt maken kan dit ook heel gemakkelijk met producten en dergelijke.

Een hele mooie website.

Ik wilde zelf een hele mooie website maken vandaar dat ik Magento 2 SAP Business One eens geprobeerd heb. Nu een aantal maanden verder heb ik een hele mooie website waar ik erg tevreden mee ben!