Slaapkamer

Boxspring

Wil jij ook zo’n mooi boxspring bed hebben? Op Boxspring.nl staan boxspring bedden te koop in alle soorten en maten. Je hebt een ruime keus uit verschillende soorten stoffen, poten en kleuren. Je kunt zelf de keuze maken of je een hoofd en voeten bord aan het bed wilt hebben of dat je liever alleen de box hebt.
panna-elektr_niet-opgemaakt_1Een boxspring kan je helemaal naar eigen persoonlijke comfort samenstellen of je nou op je zei rug ligt, of juist op je zei ligt, er wordt overal rekening mee gehouden. Om het ultieme slaap comfort te bepalen zal de gehele boxspring op je slaapgedrag afgesteld worden. De volgende middelen van een boxspring hebben invloed op het bepalen van jouw unieke slaapcomfort. De box, het matras en het topmatras.
Tussen boxspring bedden zit vaak veel verschil, zonder dat je het misschien kunt zien. De ene box heeft namelijk veel meer druk verdelers dan de ander. Hierdoor zit er meer lucht tussen de veringen waardoor het bed beter kan koelen wanneer het erg warm is, het belangrijkste is nog wel dat door door meerder druk verdelers het gewicht op het bed beter verdeeld kan worden over de gehele box.
Daarnaast kun je ook kiezen voor een elektrische box. Een elektrische box maakt het je gemakkelijker om in te stappen of om een fijne positie in te nemen tijdens bijvoorbeeld het tv kijken. Daarnaast speelt ook de kwaliteit en de hardheid van het matras en topmatras een grote rol.

denmark-boxspring-v1_2Heb jij interesse in een mooie boxspring die geheel naar je eigen voorkeur is samen gesteld? Neem dan eens een bezoek aan de webwinkel Boxspring.nl. Heb je een mooi bed gezien en bekijk je hem liever in het echt nog eens na, of wil je liever nog wat meer informatie? Kom dan gerust eens langs in de winkel en laat je inspireren door onze specialisten, ze staan te alle tijden klaar om je te helpen.