website

Magento 2 handig werken!

Magento 2, heb je daar al wel eens van gehoord? Ik ook niet sinds kort. Dit is een programma waarmee je dus je eigen website kan bouwen. Heel handig voor mensen die er bijvoorbeeld al jaren lang over nadenken om een eigen zaak te beginnen. Als jij iemand bent die dit altijd al heeft willen doen maar niet weet hoe dan heb je vandaag geluk. ik ga jullie namelijk uitleggen wat er zo fijn is aan dit programma!

Heel gemakkelijk in gebruik1 - kopie

Het beste aan Magento 2 is dat het voor iedereen te snappen valt. Er zitten namelijk geen ingewikkelde procedures aan vast maar het verwijst zicht zelf. Zo zijn de thema’s die je je kan kiezen goed aangegeven waardoor je voor ieder bedrijf wel iets weet te vinden. Daarna ka je plug-ins installeren voor de diensten die je nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan een betaling’s systeem of een online winkel mand. Mocht je helemaal klaar zijn met het bouwen van je website dan kan je producten en diensten toevoegen. Helemaal uitgebreid met product omschrijving en al.

Ben jij ondernemend ingesteld misschien wel iets voor jou?2

Als jij altijd al je eigen website of webshop wilde hebben zou ik voorstellen niet verder te zoeken. Magento is namelijk zo makkelijk en uitgebreid dat het heel prettig is om mee te werken. De prijs is ook heel laag je betaald geen overbodige kosten behalve je domein kosten. Wat mij betreft zou ik het je aanraden meteen aan de slag te gaan, succes!