Zorg

Weet jij wat een rollator voor binnenshuis is?

Rollator voor BinnenshuisMijn oma was afgelopen maand 75 jaar oud geworden. Dit is natuurlijk een mooie leeftijd. Geestelijk is zij dan ook nog zeer scherp. Ze weet namelijk nog precies wat ze zegt en ook kan ze een hele tafel stil krijgen wanneer zij iets zegt. Ik ga zelf dan ook nog altijd graag op bezoek bij mijn oma. Vooral ook omdat zij zelf niet meer zo mobiel is. En omdat ik haar toch graag wil blijven zien was dit sinds vorige week de beste optie. Tegenwoordig kan mijn oma weer overal heen, omdat zij dus een rollator voor binnenshuis heeft gekocht.

Zoals ik net al zei is ze van geest nog scherp, echter kan ze niet meer zo goed lopen. Vooral wanneer zij wat langere afstanden moet lopen krijgt ze pijn aan haar knieën. Vandaar dat wij haar op attendeerde eens naar rollators te kijken. Dit natuurlijk in de hoop dat ze er eentje vond en gelijk ging bestellen. Dit had mijn oma uiteindelijk dan ook gedaan via uw-rollator.nl. Hier moest ik haar natuurlijk wel bij helpen, want zo handig is zij niet met computers.

uw-rollator.nl

Waarom voor deze site?

Allereerst omdat website van Uw-Rollator erg gebruiksvriendelijk is. Wanneer je er zelf naar toe gaat, zul je zien wat ik bedoel. Je kunt dan ook eenvoudig filteren en zo krijg je uiteindelijk precies de rollators te zien die voldoen aan jouw eisen zoals bijvoorbeeld een rollator voor binnenshuis.

RollatorDe bestelling verliep overigens ook erg soepel. Toen ik eenmaal alles in het ‘winkelwagentje’ had geplaatst kon ik afrekenen en krijg ik een keurig overzicht te zien van de bestelling. Ik werd goed op de hoogte gehouden en alles werd keurig binnen drie afgeleverd bij mijn oma. Het is dan ook fijn dat ze weer zo mobiel is, nu kan ze weer gezellig bij mij op de koffie komen.